برگزاری آیین تکریم و معارفه ریاست و مدیریت بیمارستان

شنبه ۲۱ مهرماه مراسم آیین تکریم از زحمات دکتر حسین محجوبی پور و دکتر مرتضی محمدی و معارفه دکتر حمید مللی و دکتر محمد شماس ریاست و مدیریت بیمارستان با حضور ریاست دانشگاه ،معاون پشتیبانی،معاون درمان و معاون آموزشی و جمعی از مسوولین و پرسنل مراکز درمانی برگزار گردید.

در این مراسم خانم دکتر چنگیز رئیس دانشگاه، طی سخنانی ورود گروه جراحی به بیمارستان امین را تبریک گفت و ابراز امیدواری نمود بقیه گروه ها نیز جهت خدمت به مردم با این مرکز همکاری نمایند.

وی ادامه داد: به زودی شاهد شکوفایی بیمارستان امین در شمال شهر اصفهان خواهیم بود.

گفتنی است در این مراسم دکتر حمید مللی متخصص جراحی، به عنوان رییس مرکز آموزشی درمانی امین معرفی و از زحمات دکتر محجوبی پور در مدت تصدی این مسئولیت تقدیر و تشکر گردید.

دیدگاه جدیدی بگذارید

• هیچ تگ HTML ی مجاز نیست.
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
CAPTCHA
این سؤال جهت بررسی این است که آیا شما یک بازدید کننده انسانی هستید یا نه، و برای جلوگیری از ارسال اسپم خودکار.
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.